ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ

ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ

___________

Αποταμιεύουμε τώρα για να έχουμε στο μέλλον…

Η μελλοντική διασφάλιση της ποιότητας της ζωής σας, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον σας απασχολεί όλο και περισσότερο. Η αποταμίευση αποτελεί μια πολύχρονη προσπάθεια, αλλά μπορεί να εξασφαλίσει όλα αυτά που ονειρεύεστε για σας και την οικογένειά σας.

VP insurance αρωγός στην προσπάθειά σας αυτή, σας προσφέρει επενδυτικά ασφαλιστικά προγράμματα με στόχο να πετύχετε μελλοντικούς στόχους ενίσχυσης του εισοδήματός σας για την κάλυψη των ατομικών ή και οικογενειακών σας αναγκών.

Προσφέρει προγράμματα που συνδυάζουν προστασία και αποταμίευση για καθορισμένο χρονικό διάστημα με σταθερό ασφάλιστρο που παρέχει εγγυημένη παροχή κεφαλαίου στη λήξη του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
VP INSURANCE

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ

Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν διαρκώς, είναι ανεκτίμητο το να μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο και να «προστατεύσετε» τη ζωή τη δική σας, αλλά και της οικογενείας σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΦΟΡΟΕΚΠΟΤΙΚΑ

Μέσα από μια οικονομική μελέτη και ανάλυση αναγκών, επιλέγεται το ετήσιο ασφάλιστρο όπου αφαιρείται από το εισόδημα σας στον υπολογισμό του ετήσιου φόρου σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Το σπίτι είναι μια λέξη που σημαίνει ξεχωριστά πράγματα για τον καθένα. Περικλείει αμέτρητες έννοιες και συναισθήματα. Είναι ο προσωπικός μας χώρος και το σημείο αναφοράς μιας οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ