ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

___________

Προνοήστε από τώρα για το αύριο

Το αύριο είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε, προνοήστε για τα χρόνια που έρχονται ενισχύοντας τη σύνταξη σας.

Γιατι χρειαζόμαστε ένα συνταξιοδοτικό σχέδιο; Η αύξηση στο προσδόκιμο ζωής αλλά και η ανεπάρκεια των συστημάτων Κοινωνικής Ασφάλισης, κάνουν τις ανάγκες των περισσότερων ανθρώπων για έγκαιρο συνταξιοδοτικό προγραμματισμό περισσότερο επιτακτικές από ποτέ. Το εισόδημα που έχει κάποιος όταν εργάζεται δεν θα αναπληρώνεται πλέον από τα ποσά συντάξεων και η ποιότητα ζωής του δεν θα μπορέσει να διατηρηθεί.

Ενα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα είναι πλέον απαραίτητλο για τη συμπλήρωση της κοινωνικής σύνταξης και την εξασφάλιση μιας καλύτερης ζωής στη συνταξιοδότηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
VP INSURANCE

ΥΓΕΙΑΣ

Το πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Υγείας στις μέρες μας αποτελεί ένα προνόμιο από πλευράς κάθε επιχείρησης που επιθυμεί να ανταμείψει το προσωπικό της ή να προσελκύσει νέο προσωπικό με ελκυστικό πακέτο ωφελημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

Η Ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Εργολάβων είναι μια ασφάλιση για οποιαδήποτε κατασκευή οικοδομικού έργου, που παρέχει εκτεταμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο για ζημιές κατά την ανέγερση, τη διαμόρφωση του εργοταξίου και/ή στις δομικές μηχανές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Η VP Insurance γνωρίζοντας τις δυσκολίες του σημερινού επιχειρηματία καθώς και τη σημασία της μελλοντικής εξασφάλισης της επιχείρησής σας, προσφέρει ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται πλήρως στις ασφαλιστικές ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ