ΣΚΑΦΩΝ

ΣΚΑΦΩΝ

___________

Η σωστή και πλήρης προστασία του σκάφους σας

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την απόλαυση που σας δίνει μια απόδραση με το σκάφος σας. Η θάλασσα όμως και οι απρόσμενες εναλλαγές του καιρού είναι παράγοντες που δεν ελέγχονται.

Η σωστή και πλήρης προστασία του σκάφους σας αποτελεί πρωταρχική μας προτεραιότητα και για αυτό έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ασφάλισης Σκαφών, το οποίο σας εξασφαλίζει από τους κινδύνους, που απειλούν τόσο το σκάφος σας όσο και εσάς ως κάτοχο του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
VP INSURANCE

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ

Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν διαρκώς, είναι ανεκτίμητο το να μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο και να «προστατεύσετε» τη ζωή τη δική σας, αλλά και της οικογενείας σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΓΕΙΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Η VP insurance σας προσφέρει το ολοκληρωμένο σχέδιο υγείας για να είστε απόλυτα σίγουροι ότι έχετε την καλύτερη ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, εσείς και η οικογένεια σας, για ότι τυχόν συμβεί, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΟΙΝΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ

Η Προνομιακή Ασφάλιση Κοινόκτητων Οικοδομών είναι ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό ασφαλιστικό σχέδιο από την Εθνική Ασφαλιστική που αποσκοπεί στην ικανοποίηση της ανάγκης για ασφάλιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ