ΟΧΗΜΑΤΑ

ΟΧΗΜΑΤΑ

___________

Ιδανικές λύσεις για την ασφάλιση του οχήματός σας.

Το αυτοκίνητο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση!

Η VP Insurance, γνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της αλλά και τις τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες, σας προσφέρει την ιδανικές λύσεις για την ασφάλιση του οχήματός σας, μέσω πληθώρας προγραμμάτων ασφάλισης οχημάτων που μπορεί να προσφέρει.

Το ανταγωνιστικό τους τιμολόγιο εξασφαλίζει την αντικειμενική κατανομή των ασφαλίστρων, αφού ο προσδιορισμός του κόστους ασφάλισης στηρίζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε οχήματος και πελάτη, προσφέροντας τον βέλτιστο συνδυασμό καλύψεων και τιμής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
VP INSURANCE

ΤΑΞΙΔΗ

H VP Insurance είναι δίπλα σας μ’ ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ασφάλισης Ταξιδιού, για να σας προστατεύει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΟΙΝΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ

Η Προνομιακή Ασφάλιση Κοινόκτητων Οικοδομών είναι ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό ασφαλιστικό σχέδιο από την Εθνική Ασφαλιστική που αποσκοπεί στην ικανοποίηση της ανάγκης για ασφάλιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΚΑΦΩΝ

Το σπίτι είναι μια λέξη που σημαίνει ξεχωριστά πράγματα για τον καθένα. Περικλείει αμέτρητες έννοιες και συναισθήματα. Είναι ο προσωπικός μας χώρος και το σημείο αναφοράς μιας οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ