ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

___________

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ασφάλισης Ηλεκτρονικών Συσκευών

Αναμφισβήτητα η τεχνολογία αποτελεί πια αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ιατρικά μηχανήματα, συστήματα επικοινωνιών, είναι πλέον είδη πρώτης ανάγκης για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Θέστε τον πολύτιμο εξοπλισμό σας υπό την ασπίδα της VP Insurance με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ασφάλισης ιδιοκτητών ή ενοικιασμένων ηλεκτρονικών συσκευών, και απολαύστε προστασία υποδειγματικού επιπέδου, κατά παντός κινδύνου και με ευελιξία για επιπλέον επεκτάσεις για ολόπλευρη κάλυψη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
VP INSURANCE

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

Η Ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Εργολάβων είναι μια ασφάλιση για οποιαδήποτε κατασκευή οικοδομικού έργου, που παρέχει εκτεταμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο για ζημιές κατά την ανέγερση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ

Το πρόγραμμα Μηχανικών Βλαβών της VP Insurance σας επιτρέπει να συνεχίσετε με ασφάλεια τις δραστηριότητές σας, ακόμα και μετά απο ένα ατύχημα ή βλάβη, αφού προσφέρεται πλήρης κάλυψη για χρήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Δεν είναι απαραίτητο να… παγώσετε αν τυχόν κάτι πάει στραβά! Επιλέξτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ασφάλισης Εμπορευμάτων εντός ψυκτικών θαλάμων της VP Insurance και νιώστε τη ζεστασιά της εμπιστοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ