ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

___________

Ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Εργολάβων

Οικοδομώντας τα όνειρα κάποιου άλλου, μην καταστρέψετε τα δικά σας.

Η Ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Εργολάβων είναι μια ασφάλιση για οποιαδήποτε κατασκευή οικοδομικού έργου, που παρέχει εκτεταμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο για ζημιές κατά την ανέγερση, τη διαμόρφωση του εργοταξίου και/ή στις δομικές μηχανές, οι οποίες χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση του εκάστοτε έργου, όσο και για απαιτήσεις τρίτων συνεπεία υλικών ζημιών ή σωματικών βλαβών, που επέρχονται κατά την εκτέλεση του έργου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
VP INSURANCE

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ

Το πρόγραμμα Μηχανικών Βλαβών της VP Insurance σας επιτρέπει να συνεχίσετε με ασφάλεια τις δραστηριότητές σας, ακόμα και μετά απο ένα ατύχημα ή βλάβη, αφού προσφέρεται πλήρης κάλυψη για χρήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Αναμφισβήτητα η τεχνολογία αποτελεί πια αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ιατρικά μηχανήματα, συστήματα επικοινωνιών, είναι πλέον είδη πρώτης ανάγκης για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Δεν είναι απαραίτητο να… παγώσετε αν τυχόν κάτι πάει στραβά! Επιλέξτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ασφάλισης Εμπορευμάτων εντός ψυκτικών θαλάμων της VP Insurance και νιώστε τη ζεστασιά της εμπιστοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ