ΖΩΗΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ

___________

Προστασία Ζωής

Η δημιουργία, η χαρά, η απόλαυση της ζωής μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους είναι ό,τι πιο όμορφο. Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν διαρκώς, είναι ανεκτίμητο το να μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο και να «προστατεύσετε» τη ζωή τη δική σας, αλλά και της οικογενείας σας. Τα Προγράμματα Προστασίας Ζωής, εξασφαλίζουν εσάς και την οικογένειά σας από οποιοδήποτε απρόβλεπτο γεγονός συμβεί στη ζωή σας και δημιουργήσει ανάγκες που δεν είχατε προβλέψει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
VP INSURANCE

ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ

Προσφέρει προγράμματα που συνδυάζουν προστασία και αποταμίευση για καθορισμένο χρονικό διάστημα με σταθερό ασφάλιστρο που παρέχει εγγυημένη παροχή κεφαλαίου στη λήξη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΟΙΝΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ

Η Προνομιακή Ασφάλιση Κοινόκτητων Οικοδομών είναι ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό ασφαλιστικό σχέδιο από την Εθνική Ασφαλιστική που αποσκοπεί στην ικανοποίηση της ανάγκης για ασφάλιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΚΑΦΩΝ

Η σωστή και πλήρης προστασία του σκάφους σας αποτελεί πρωταρχική μας προτεραιότητα και για αυτό έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ασφάλισης Σκαφών, το οποίο σας εξασφαλίζει από τους κινδύνους, που απειλούν τόσο το σκάφος σας όσο και εσάς ως κάτοχο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ