ΥΓΕΙΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

___________

Ολοκληρωμένο Σχέδιο Υγείας

Πέρα και πάνω από όλα τα ανθρώπινα αγαθά υπάρχει ένα που είναι το πολυτιμότερο, η υγεία.

Η VP insurance σας προσφέρει το ολοκληρωμένο σχέδιο υγείας για να είστε απόλυτα σίγουροι ότι έχετε την καλύτερη ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, εσείς και η οικογένεια σας, για ότι τυχόν συμβεί, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Είναι ένα ευέλικτο περιεκτικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που προσφέρει πραγματικά σημαντικές καλύψεις και αυξημένα ωφελήματα στον κάτοχο του και που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στα οικογενειακά και οικονομικά δεδομένα της κάθε οικογένειας, συμπεριλαμβάνοντας κάλυψη για προσωπικά ατυχήματα. Ο κάτοχος του μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε Νοσοκομείο / Κλινική της αρεσκείας του, για θεραπεία στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
VP INSURANCE

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης των συνεπειών ενός ατυχήματος ή μίας ασθένειας. Το Ασφαλιστήριο μπορεί να εκδοθεί για ένα άτομο προσωπικά ή για μια ομάδα ατόμων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ

Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν διαρκώς, είναι ανεκτίμητο το να μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο και να «προστατεύσετε» τη ζωή τη δική σας, αλλά και της οικογενείας σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΦΟΡΟΕΚΠΟΤΙΚΑ

Μέσα από μια οικονομική μελέτη και ανάλυση αναγκών, επιλέγεται το ετήσιο ασφάλιστρο όπου αφαιρείται από το εισόδημα σας στον υπολογισμό του ετήσιου φόρου σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΧΗΜΑΤΑ

Η VP Insurance, γνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της αλλά και τις τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες, σας προσφέρει την ιδανικές λύσεις για την ασφάλιση του οχήματός σας, μέσω πληθώρας προγραμμάτων ασφάλισης οχημάτων που μπορεί να προσφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ